Новини

Karlovo Way Park – Напът сме ти!

Карлово – един прекрасен град, пълен с история и български дух. Любим за много български и чуждестранни туристи. Град, на който нищо не му липсва, освен… ШОПИНГ. Е, поне до този момент беше така. Karlovo Way Park е новото шопинг място в гр.Карлово, обединяващо търговски микс от световноизвестни наематели, нови за околността.

И тъй като главната ни цел бе не просто да създадем бранд и поредния ритейл, а да създадем потребителско преживяване, ще те запознаем с всички предимства, които съобразихме при разработката на проекта.

ЛОКАЦИЯТА

Всички знаем, че най-важното за всеки ритейл парк е неговата локация. Вдъхновени от избора ни на ключово и комуникативно място – подбалканския път София – Бургас, на входа на град Карлово, от посока – гр. Сопот, ние избрахме слогана – Напът сме ти! Простичко е – откъдето и да минеш, лесно ще стигнеш до нас.

А когато говорим за ТЪРГОВСКИЯ МИКС

Подбрали сме най-доброто. Търговските обекти, които ще намериш в Karlovo Way Park, са световноизвестни брандове, които за първи път влизат в гр.Карлово. Вече няма да ти се налага да отскачаш до големия град, за да пазаруваш от тях, защото те идват при теб. Billa, Lilly, Pepco, Sinsay, Техномаркет – те са тук, и то за теб! А съвсем скоро ще попълним семейството ни с още любими брандове.

НОВАТА ШОПИНГ ТОЧКА

До този момент в гр.Карлово имаше всичко, без шопинг точка. Това беше главната ни мисия – да създадем нова и модерна точка за потребителите на града, за да им подарим любимия шопинг и преживяване.

КОГАТО ГОВОРИМ ЗА ТВОЯТА КОЛА

Знаем колко е важно и удобството за нея, затова сме се погрижили да осигурим 146 паркоместа, и то разпределени на две нива. А когато говорим за ниво… за нас бе важно да създадем не просто ШОПИНГ на ниво, а ШОПИНГ НА ДВЕ НИВА.

Karlovo Way Park е единственият ритейл парк в региона, който е разположен на две нива. А това прави пазаруването още по-удобно.

И така… Karlovo Way Park се справи със своята задача – да създаде преживяване, което до този момент беше невъзможно. Ред е на твоята задача, а тя е просто да се наслаждаваш на шопинга и времето прекарано в Karlovo Way Park.