Новини

Нова година с нов облик от Karlovo Way Park

Новата година е време за нови начинания и нови цели. Това е и времето, в което да освежим стила си и да се почувстваме по-модерни и атрактивни. Karlovo Way Park e мястото, където можем да открием всичко необходимо, за да създадем своята перфектна визия и да заблестим през новите дни.

За дамите

Рокли

Роклите са един от най-женствените и разнообразните елементи в дамския гардероб. Те могат да се комбинират с различни аксесоари и да те накарат да се чувстваш по-уверена. Експериментирай и изрази себе си с рокля от магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Нежни кройки

Нежните кройки са тези, които подчертават най-добрите черти на тялото. Те са стилни, комфортни и елегантни. Разнообрази гардероба си с дамска риза от магазин Pepco.

Магазин Pepco

Обувки със заострен ток

Обувките на ток със заострени върхове са в основата и на тази година. Те са класически и елегантен стил обувки, подходящи за всеки повод. В магазин TendenZ ще откриеш разнообразие от стилни обувки за всеки повод.

Магазин TendenZ

За мъжете

Изчистена визия

Изчистена визия за мъжката мода е тази, която се характеризира със семплост, елегантност и функционалност. Комбинирай с класическа мъжка риза от магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Спортни долнища

Мъжките спортни долнища са незаменима част от гардероба на всеки мъж. Удобни и практични, от спорт до ежедневие. В магазин Pepco ще намериш широка гама от спортни долнища.

Магазин Pepco

Класически бели маратонки

Белите маратонки са едни от най-универсалните и практични обувки, които всеки може да има в гардероба си. От спорт до официални събития, те добавят увереност и стил. Разгледай предложенията на магазин TendenZ.

Магазин TendenZ

За децата

Цветни мотиви

Дрехите с цветни мотиви за деца са чудесен начин да добавиш радост и забавление към гардероба на детето си. Открий всичко необходимо за стила на твоето дете в магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Karlovo Way Park е мястото, където можеш да намериш всичко необходимо, за да създадеш своята перфектна визия през новата година. Очакваме те още днес. Напът сме ти!