Новини

Новата шопинг и модерна точка в града

 

Когато става въпрос за покоряване на върхове в Стара планина, може би Карлово е една от най-удобните локации, от които да стартираш своя преход към някой хилядник. Освен балканските чукари, от Карлово вече ще можеш да превземеш и всички шопинг върхове благодарение на новата гореща локация в града, а именно Karlovo Way Park.

Събрал в себе си известни международни и родни брандове, ритейл паркът ще се превърне в твоя любима шопинг дестинация в делник и празник. Дестинация, която ще може да посетиш сам или с цялото семейство, за да откриеш някоя нова находка или просто, за да закупиш всичко от листа ти с покупки.

А, ако до този момент си намирал шопинга за отегчителен и досаден, заради ограничения избор, Karlovo Way Park ще преобърне изцяло представите и нагласите ти за него. Независимо дали става въпрос за мода, аксесоари, декорации за дома, бяла и черна техника, хранителни стоки. Всичко е събрано, удобно, на една единствена локация, за да може да се насладиш на всеки един момент от пазаруването и то да се превърне в любима дейност, която ти носи само наслада.

Няма да се учудим, ако фразата „На шопинг съм!“ стане перманентна част от речника ти.

Време е да дадеш свобода на желанията и въображението ти. Препокрий шопинга с новaта и модерна точка на града – Karlovo Way Park.