Новини

“Коктейл” от вълнуващи брандове в Karlovo Way Park

Заповядай в първия ритейл парк в Карлово и открий всичко необходимо за теб и дома ти. Благодарение на световноизвестните марки в Karlovo Way Park, пазаруването вече е лесно и бързо.

За твоя стил се довери на широката гама от дрехи на магазин Sinsay. Бъди в крак с най-новите модни тенденции всеки сезон. Освен дрехи и аксесоари за жени, мъже и деца, в Sinsay ще откриеш и декорации за твоя дом.

Прoдължи шопинга и заповядай в Pepco, за да обновиш облеклото на цялото семейство и аксесоарите в дома ти. Със сигурност ще откриеш нещо, което да е по вкуса на всички.

Разнообрази козметичните си продукти със световноизвестните марки, предлагани в Lilly Drogerie. Там ще намериш всичко нужно, от гримове и козметика, до бебешки храни и почистващи препарати.

В случай че си падаш по технологиите, TechnoMarket те очаква с най-новите електроуреди от световни марки. Оборудвай дома си със смарт електроуреди и аксесоари, а защо не и нов лаптоп или таблет.

Преоткрий вкусотиите на Billa. Заредените с всякакви хранителни продукти рафтове, ще погалят твоите вкусови рецептори. Апетитните артикули от топлата витрина са истинска наслада за небцето.

Ела и усети атмосферата на Karlovo Way Park. Очакваме те!