Новини

Пролетни модни тенденции: Пролетно освежаване на гардероба

С идването на пролетта природата се събужда, облечена в пъстри цветове. Нека пренесем това настроение и в гардероба! В тази статия ще ти представим няколко свежи идеи, с които да посрещнеш новия сезон с модерна и стилна визия.

За дамите

Яркост

След сивата зима, пролетта ни радва с експлозия от цветове. Не се страхувай да експериментираш с ярки нюанси на розово, жълто, виолетово и оранжево. Вземи мини плетена пола от магазин NEW YORKER и заблести през пролетните дни.

Магазин NEW YORKER

Нежността на пролетта

Нежните кройки са идеални за подчертаване на най-красивите черти на женската фигура. Те са елегантни, комфортни и стилни. Разнообрази гардероба си с мини рокля с буфан ръкави от магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

За мъжете

Земни цветове

Земните цветове са неизменна част от мъжката мода, те са вечният тренд, който трябва да присъства във всеки гардероб. Тениска с яка в този нюанс от магазин Sinsay е чудесен начин да добавиш елегантност и изтънченост към своя гардероб.

Магазин Sinsay

Спортни дни

Елегантните и стилни спортни екипи са все по-популярни и завладяват света. Изработени от удобни материи, които позволяват свобода на движение, те са подходящи както за спорт, така и за ежедневни разходки. Вземи спортен панталон в морско синьо от магазин Pepco и започни пролетните дни с активност.

Магазин Pepco

В Karlovo Way Park ще откриеш всичко, от което се нуждаеш, за да изразиш себе си чрез магията на пролетта. Напът сме ти!