Новини

Разкраси дома и гардероба си с Pepco

С широката си гама от артикули, полската марка Pepco отвори своите врати в Karlovo Way Park. Тук ще намериш разнообразие от продукти като дрехи за нея, него, както и за най-малките членове на семейството. Освен това магазинът разполага и с голям асортимент от стилни домашни потреби.

За нея

Ако търсиш удобни дрехи за фитнес или просто обичаш да ти е комфортно, то Pepco e магазинът за теб. Тук ще откриеш екипи, които ще превърнат тренировките, или разходките ти, в приказен излет.

Maгазин Pepco

За него

Удобството и стилът са приоритет и сред мъжките артикули тук. В магазина на Pepco можеш да откриеш спортни стоки, подходящи и за ежедневна употреба. Освен това, тук те очакват още много модели на мъжки дрехи и аксесоари.

Магазин Pepco

За малките

Цветните дрехи и играчки, които се предлагат в магазин Pepco, превръщат мястото в същински детски рай. Артикулите, подходящи за деца, бебета и тийнейджъри, ще разнообразят гардероба на малките членове на семейството ти. А играчките ще ги зарадват и забавляват дълго време.

Магазин Pepco

За дома

Ако искаш да обновиш аксесоарите в дома си или да закупиш стилен акцент за някое кътче, Pepco e правилното място за теб. Широкият асортимент от стилни домашни потреби те очаква, за да разнообразиш дизайна на жилището си. Тук можеш да намериш аксесоари за баня, кухня, трапезария, декорации, електроника и още много.

Магазин Pepco

Посети Pepco и си набави всичко необходимо като удобни дрехи и стилни аксесоари за дома. Пренеси шопинга на две нива с Kаrlovo Way Park и се наслади на пазаруването. Напът сме ти!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Новата шопинг и модерна точка в града.

Когато става въпрос за покоряване на върхове в Стара планина, може би Карлово е една от най-удобните локации, от които да стартираш своя преход към някой хилядник. Освен балканските чукари, от Карлово вече ще можеш да превземеш и всички шопинг върхове благодарение на новата гореща локация в града, а именно Karlovo Way Park.

Събрал в себе си известни международни и родни брандове, ритейл паркът ще се превърне в твоя любима шопинг дестинация в делник и празник. Дестинация, която ще може да посетиш сам или с цялото семейство, за да откриеш някоя нова находка или просто, за да закупиш всичко от листа ти с покупки.

А, ако до този момент си намирал шопинга за отегчителен и досаден, заради ограничения избор, Karlovo Way Park ще преобърне изцяло представите и нагласите ти за него. Независимо дали става въпрос за мода, аксесоари, декорации за дома, бяла и черна техника, хранителни стоки. Всичко е събрано, удобно, на една единствена локация, за да може да се насладиш на всеки един момент от пазаруването и то да се превърне в любима дейност, която ти носи само наслада.

Няма да се учудим, ако фразата „На шопинг съм!“ стане перманентна част от речника ти.

Време е да дадеш свобода на желанията и въображението ти. Препокрий шопинга с новaта и модерна точка на града – Karlovo Way Park.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
“Коктейл” от вълнуващи брандове в Karlovo Way Park

Заповядай в първия ритейл парк в Карлово и открий всичко необходимо за теб и дома ти. Благодарение на световноизвестните марки в Karlovo Way Park, пазаруването вече е лесно и бързо.

За твоя стил се довери на широката гама от дрехи на магазин Sinsay. Бъди в крак с най-новите модни тенденции всеки сезон. Освен дрехи и аксесоари за жени, мъже и деца, в Sinsay ще откриеш и декорации за твоя дом.

Прoдължи шопинга и заповядай в Pepco, за да обновиш облеклото на цялото семейство и аксесоарите в дома ти. Със сигурност ще откриеш нещо, което да е по вкуса на всички.

Разнообрази козметичните си продукти със световноизвестните марки, предлагани в Lilly Drogerie. Там ще намериш всичко нужно, от гримове и козметика, до бебешки храни и почистващи препарати.

В случай че си падаш по технологиите, TechnoMarket те очаква с най-новите електроуреди от световни марки. Оборудвай дома си със смарт електроуреди и аксесоари, а защо не и нов лаптоп или таблет.

Преоткрий вкусотиите на Billa. Заредените с всякакви хранителни продукти рафтове, ще погалят твоите вкусови рецептори. Апетитните артикули от топлата витрина са истинска наслада за небцето.

Ела и усети атмосферата на Karlovo Way Park. Очакваме те!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Karlovo Way Park – Напът сме ти!

Карлово – един прекрасен град, пълен с история и български дух. Любим за много български и чуждестранни туристи. Град, на който нищо не му липсва, освен… ШОПИНГ. Е, поне до този момент беше така. Karlovo Way Park е новото шопинг място в гр.Карлово, обединяващо търговски микс от световноизвестни наематели, нови за околността.

И тъй като главната ни цел бе не просто да създадем бранд и поредния ритейл, а да създадем потребителско преживяване, ще те запознаем с всички предимства, които съобразихме при разработката на проекта.

ЛОКАЦИЯТА

Всички знаем, че най-важното за всеки ритейл парк е неговата локация. Вдъхновени от избора ни на ключово и комуникативно място – подбалканския път София – Бургас, на входа на град Карлово, от посока – гр. Сопот, ние избрахме слогана – Напът сме ти! Простичко е – откъдето и да минеш, лесно ще стигнеш до нас.

А когато говорим за ТЪРГОВСКИЯ МИКС

Подбрали сме най-доброто. Търговските обекти, които ще намериш в Karlovo Way Park, са световноизвестни брандове, които за първи път влизат в гр.Карлово. Вече няма да ти се налага да отскачаш до големия град, за да пазаруваш от тях, защото те идват при теб. Billa, Lilly, Pepco, Sinsay, Техномаркет – те са тук, и то за теб! А съвсем скоро ще попълним семейството ни с още любими брандове.

НОВАТА ШОПИНГ ТОЧКА

До този момент в гр.Карлово имаше всичко, без шопинг точка. Това беше главната ни мисия – да създадем нова и модерна точка за потребителите на града, за да им подарим любимия шопинг и преживяване.

КОГАТО ГОВОРИМ ЗА ТВОЯТА КОЛА

Знаем колко е важно и удобството за нея, затова сме се погрижили да осигурим 146 паркоместа, и то разпределени на две нива. А когато говорим за ниво… за нас бе важно да създадем не просто ШОПИНГ на ниво, а ШОПИНГ НА ДВЕ НИВА.

Karlovo Way Park е единственият ритейл парк в региона, който е разположен на две нива. А това прави пазаруването още по-удобно.

И така… Karlovo Way Park се справи със своята задача – да създаде преживяване, което до този момент беше невъзможно. Ред е на твоята задача, а тя е просто да се наслаждаваш на шопинга и времето прекарано в Karlovo Way Park.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ