Новини

Смарт. Комфорт. Увереност – Karlovo Way Park

Във века на бързия технологичен прогрес, мъжете се наслаждават на все по-широк спектър от иновации, които им помагат да постигнат смарт, комфорт и увереност в модното си ежедневие. От просто техника, която промени света, до аксесоарите, които се погрижиха за мъжката увереност и излъчване.

Козметика

В съчетание с козметичните продукти, които вече не са тема табу, открий комфорт и увереност чрез интелигентни устройства, с които да се погрижиш за перфектната ти мъжка визия. Разнообразие от продукти и козметика за перфектно бръснене ще откриеш в Lilly Drogerie.

Магазин Lilly Drogerie

Часовници

Смарт часовници, фитнес тракери и джаджи за здравословно състояние, не само осигуряват сигурност, но и допринасят за стил и самочувствие. Необходимата техника за успешен работен ден или физическа активност, събрана на едно място, ще откриеш в магазин Техномаркет.

Магазин Техномаркет

Стил

Водещата област винаги си остава – визията! Колкото модерни и нови технологии да имаш, основата на перфектното излъчване е добрия стил. Предай си увереност с мъжка поло тениска с яка от магазин Pepco.

Магазин Pepco

Комфорт

Искаме най-доброто за себе си и вещите, които притежаваме. Нуждата от грижа, която да създаде комфорт и бляскаво излъчване е изключително важна за всяка част от нас. В магазин Sinsay ще намериш нужната грижа за твоите смарт устройства, за да са винаги блестящи.

Магазин Sinsay

Поддръжка

Удобството, поддръжката и перфектната визия са приоритет и на мъжете. В магазин Sinsay можеш да откриеш безжично зарядно за своите смарт аксесоари, което да поддържа живота на твоите устройства и на стила ти.

Магазин Sinsay

Заповядай в Karlovo Way Park, където лесно и бързо може да откриеш артикули, необходими за твоя комфорт и увереност. Напът сме ти!