Новини

Разкраси дома и гардероба си с Pepco

С широката си гама от артикули, полската марка Pepco отвори своите врати в Karlovo Way Park. Тук ще намериш разнообразие от продукти като дрехи за нея, него, както и за най-малките членове на семейството. Освен това магазинът разполага и с голям асортимент от стилни домашни потреби.

За нея

Ако търсиш удобни дрехи за фитнес или просто обичаш да ти е комфортно, то Pepco e магазинът за теб. Тук ще откриеш екипи, които ще превърнат тренировките, или разходките ти, в приказен излет.

Maгазин Pepco

За него

Удобството и стилът са приоритет и сред мъжките артикули тук. В магазина на Pepco можеш да откриеш спортни стоки, подходящи и за ежедневна употреба. Освен това, тук те очакват още много модели на мъжки дрехи и аксесоари.

Магазин Pepco

За малките

Цветните дрехи и играчки, които се предлагат в магазин Pepco, превръщат мястото в същински детски рай. Артикулите, подходящи за деца, бебета и тийнейджъри, ще разнообразят гардероба на малките членове на семейството ти. А играчките ще ги зарадват и забавляват дълго време.

Магазин Pepco

За дома

Ако искаш да обновиш аксесоарите в дома си или да закупиш стилен акцент за някое кътче, Pepco e правилното място за теб. Широкият асортимент от стилни домашни потреби те очаква, за да разнообразиш дизайна на жилището си. Тук можеш да намериш аксесоари за баня, кухня, трапезария, декорации, електроника и още много.

Магазин Pepco

Посети Pepco и си набави всичко необходимо като удобни дрехи и стилни аксесоари за дома. Пренеси шопинга на две нива с Kаrlovo Way Park и се наслади на пазаруването. Напът сме ти!