Новини

Пролетни трендове с Karlovo Way Park

След дълга и студена зима, покачването на температурите и промяната в природата около нас са истинска инспирация за пролетната мода. Вдъхновени от по-дългите дни и разцъфналите дървета, в тази статия ще ти представим няколко пролетни тренда, с които ще заблестиш.

За дамите

Неонови нюанси

Неонът е сред най-предпочитаните цветове за топлите месеци. С широкия избор от модели, неоновите цветове са подходящи както за ежедневието, така и за по-официалните поводи. Този сезон разнообрази гардероба си с неонова рокля от Sinsay.

Магазин Sinsay

Цветни мотиви за пролетните дни

Пренеси се в света на флоралните мотиви. Този сезон принтовете с цветни елементи са сред топ тенденциите. Панталони с широки крачоли, рокли, кроп топове, изборът е изцяло твой. Включи сред пролетните си дрехи, рокля с флорален принт от Pepco и се наслади на топлината на пролетта.

Магазин Pepco

За мъжете

Земни цветове

Определено един от трендовете тази пролет са земните цветове. Нюансите на кафяво и зелено са най-често предпочитаните тонове за сезона. В магазин Pepco те очаква широка гама от пролетни артикули, с които ще разнообразиш пролетта си.

Магазин Pepco

Джогъри

Трендът за панталони тип джогър е завладял модния свят от няколко сезона насам. Този модел панталони са широки в горната част и се стесняват към крачолите. Удобният модел може да бъде съчетан лесно и с тениски и с ризи, затова е сред най-предпочитаните кройки при мъжки панталони. В магазин Sinsay може да намериш разнообразие от джогъри от различни материи и цветове, подходящи за всеки стил и сезон.

Магазин Sinsay

Заповядай в Karlovo Way Park, където лесно и бързо може да откриеш тренди, артикули подходящи за всеки сезон, стил и възраст. Напът сме ти!