Новини

Нова козметика с Lilly Drogerie

Магазин Lilly Drogerie отвори врати в Karlovo Way Park и направи атмосферата още по-цветна. Тук те очакват световни козметични марки с широка гама от продукти. Освен това, може да се насладиш на различни артикули от био продукти до аксесоaри, битова химия и хранителни добавки. В магазина те очаква разнообразие от артикули, и то подходящи за всеки член на семейството.

За нея

В Lilly Drogerie на едно място са събрани известни световни марки за козметика, и не само. Тук ще откриеш всичко необходимо за дневната ти рутина, любимите гримове, парфюми, аксесоари, и още много други продукти, с които ще накараш кожата ти да засияе.

Магазин Lilly Drogerie

За него

Разделените по вид и подредени по марка артикули, улесняват пазаруването за мъжката аудитория на магазина. Намирането на любимия гел за бръснене или дезодорант е още по-удобно тук. Заповядай и открий необходимата ти козметика.

Магазин Lilly Drogerie

За малките

Продуктите за малките членове на семейството ти със сигурност не са малка част от капацитета на Lilly Drogerie. Широката гама от пелени, лосиони за тяло, шампоани, бебешки храни, биберони и още много аксесоари, улеснява пазаруването на родителите.

Магазин Lilly Drogerie

За дома

Богатият асортимент от ароматизатори, препарати и още много битови продукти, от които има нужда всяко едно домакинство, те очакват тук.

Магазин Lilly Drogerie

Заповядай в новооткрития магазин на Lilly Drogerie и се наслади на едно истинско козметично пътешествие със световноизвестни козметични марки. Посети Karlovo Way Park и превърни шопинга в удоволствие за цялото семейство. Напът сме ти!