Новини

Мъжко излъчване и летен стил в Karlovo Way Park!

Мъжката мода всяка година носи със себе си водещи тенденции, част от които са напълно в десетката, докато други са вечна класика. Ако се чудиш кои летни трендове бележат настоящата година, то ние ще ти ги представим.

Пастелни цветове

Меките нюанси като нежно розово, светло синьо и прасковено са ключови този сезон. Пастелните цветове могат да се комбинират в различни вариации и стилове. Внеси свежест и лекота с класическа светлосиня риза от магазин Sinsay и се наслади на лятото.

Магазин Sinsay

Леки спортни дрехи

Идеалният сезон за външни дейности е лятото, което означава, че спортните дрехи продължават да доминират в мъжката мода. Предай си комфорт с пастелни къси панталонки от магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Шарки

Следващата важна тенденция, която често е считана за остаряла, но всъщност заема своето почетно място и този сезон, си остават шарките. Тези шарки могат да се носят както на плажа, така и на вечерни събития. В магазин Pepco те очаква шарено разнообразие, с което ще допълниш гардероба си.

Магазин Pepco

Козметика

В днешно време мъжете разбират, че кожата на лицето им също има нужда от грижа. Доброто поддържане е изключително важно. В Lilly Drogerie  ще откриеш, събрана на едно място, необходимата ти козметика.

Магазин Lilly Drogerie

Желаеш да си актуален и стилен през този сезон? Набави всички тренди летни артикули, от които имаш нужда, в Karlovo Way Park. Напът сме ти!