Новини

Комфортни и стилни с Karlovo Way Park

Зимата е сезонът на студените дни и топлите дрехи, които да подчертаят стила на всеки мъж. Всеки от нас желае да е стилен и същевременно да му е удобно през този сезон. Едно от най-важните качества, които търсим в дрехите си, е комфортът. Осигури си нужното удобство и стил със зимните тренди артикули на Karlovo Way Park!

Пуловери и суитшърти

Независимо от стила, те си остават вечна класика. Изработени от меки и памучни материи, пуловерите и суитшъртите, са чудесен вариант за всеки ден. Подчертай своята визия с пуловер с декоративна плетка от магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Дънки и панталони

Oсновни елементи във всеки мъжки гардероб. Елегантен панталон от вълна, класически тъмни дънки или спортно долнище, изборът е твой. В магазин Pepco те очаква широката гама от мъжки панталони и дънки, гарантиращи бляскава визия.

Магазин Pepco

Капитонирано яке

Леко, удобно и стилно! Якетата от този вид, са чудесен вариант за ежедневно носене през студените зимни дни. Осигури си ежедневен стил и комфорт с капитонирано яке от магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Обувки и боти

Обувките и ботите са както от съществено значение за предпазване през студените дни, така и за стилен завършек на всяка визия. В магазин ТendenZ, ще откриеш широка гама от модели, които гарантират изисканост във всяка крачка.

Магазин TendenZ

Шапки, шалове и ръкавици

Едни от водещите тенденции за сезона. Аксесоари, които са важни за зимния гардероб, но и същевременно допълващи стила. Топли карирани нюанси или вечно класически цветове, може да откриеш в магазин Sinsay.

Магазин Sinsay

Наслади се на зимните дни, без да се притесняваш за стила си с комфортни и стилни артикули от Karlovo Way Park. Напът сме ти!