Новини

Как да променим дома си с топли и уютни декорации

Есента е време за интересните и естествени декорации, които да отразяват топлината и настроението на сезона. Ще ти покажем няколко креативни идеи, които може да добавиш в твоя дом и да създадеш уютна атмосфера.

Уют и пух

Този сезон на мода са възглавниците. Колкото повече от тях, толкова повече уют в твоя дом. Добави като декорация меки възглавнички в нюд нюанси на оранжево, бежаво, кафяво и бордо. Те ще добавят удобство към всеки домашен ъгъл.

Магазин Pepco

Есенни декорации за кухненската маса

Смяната на сезоните може да бъде отразена и на трапезарна маса. Използвай сезонни плодове и зеленчуци като тикви, ябълки и грозде, за да придадеш приятна и вкусна атмосфера.

Магазин SINSAY

Декорация с природни материали

Използването на естествени материали като дърво, сушени листа и камъни могат да придадат на интериора настроение. Дървени декоративни елементи и плочки с топли текстури ще създадат сезонно настроени на дома ти. Добави към твоя декор есенни листа или сухи цветя, за да завършиш аранжировката с красиви и натурални акценти.

Магазин Pepco

Свещи и романтично осветление

Топлата светлина на свещите е съвършена за създаване на уютна атмосфера в дома. Избери свещи с аромати на канела, ванилия или кедър, за да подсилиш есенното настроение. Декорирай дома си със свещите в различни размери и форми и така всеки ъгъл от дома ти ще е изпълнен със светлина и топлина.

Магазин Pepco

Приветствай есента 

Добави есенен акцент, като например висящи венци от сушени листа и цветя. Може да разположиш декоративни тикви или есенни цветя, които да създадат повече уют и настроените.

Магазин SINSAY

С есенните декорации може да създадеш наистина специална атмосфера в твоето жилище. Използвай топли цветове, природни материали и бъди креативен, за да направиш дома си уютен през този сезон.