Новини

Как да приветстваме края на отпуската с нов моден старт

Лека-полека наближава краят на отпуската и идва ред на завръщането към ежедневната рутина, която несъмнено може да бъде труден момент за част от нас. Но това е идеален момент да се възползваме от нов моден старт, който ще ни помогне да приветстваме с ентусиазъм новия работен сезон и да се почувстваме стилни и свежи в ежедневието си, и разбира се – на работното място.

За дамите

Леки материи за комфортни дни

Краят на почивните дни, но не и съвсем край на топлите дни. Леките материи са сред най-предпочитаните за топлите дни. В магазин Pepco те очаква широк избор от модели, подходящи както за ежедневието, така и за работния ден.

Магазин Pepco 

 

Цветни мотиви

Предай елегантност и тон на работния сезон. Меки нюанси или ярки цветове, изборът е изцяло твой. Разнообрази гардероба си с флорална рокля от магазин Sinsay и не забравяй да блестиш и на работното си място.

Магазин Sinsay

За мъжете

Пастелни цветове

Нюанси като небесно синьо, зелено и светло кафяво приветстват края на лятото, но и поддържат изкрящата визия през началото на есента. Могат да се комбинират в различни варианти и стилове. Внеси свежест и лекота с класическа мъжка риза от магазин Pepco.

Магазин Pepco

Вечна класика

Модният свят не би бил същият, без красотата на класически мъжки панталон с декоративни шевове от магазин Sinsay. Удобният модел може да бъде съчетан лесно и с тениски и ризи, затова е останал като вечна класика.


Магазин Sinsay

Премини плавно от почивните летни дни към новия работен сезон, с нов моден и удобен стил от Karlovo Way Park. Напът сме ти!