Новини

Започни новата учебна година с Karlovo Way Park

С настъпването на новата учебна година всички деца с нетърпение очакват да се върнат в училище и да поставят старта на новите приключения и предизвикателства. Но освен за забавленията, идва и моментът за новите знания, а заедно с тях и набавянето на много ученически пособия. Всичко това води до не малко стрес, ако не се планира по-рано и ако набавянето на всичко нужно изисква така изморяващото голямо обикаляне по магазините. Точно по тази причина Karlovo Way Park се е погрижил да намериш всичко необходимо за първия учебен ден, и то на едно място.

Инструменти за отличници

Ученическите пособия винаги са първото и най-важно нещо в подготовката за първия учебен ден. В Pepco може да откриеш всичко необходимо – от тетрадки, химикали, моливи и тефтери, чак до най-малкия детайл.

Магазин Pepco

Есенна защита

В магазин Sinsay може да намериш разнообразие от обувки, блузи и якета, подходящи за прохладните дни, както и широка гама от аксесоари, с които да придадеш по-голям комфорт и стил през учебните дни. Комфортно облекло за учебните часове или спортно за любимото физическо… тук ще откриеш всичко необходимо.

Магазин Sinsay

Здраве и красиви безгрижни моменти

Безгрижните учебни дни са от най-голямо значение. Пренеси се в света на безопасните игри и приключения с декоративна и бяла козметика, био продукти и много други от магазин Lilly Drogerie.

Магазин Lilly Drogerie

Смарт устройства

Необходимата техника за успешен учебен процес, не е мит през този век. Събрани на едно място – смарт часовници, таблети, лаптопи, безжични зарядни и много други аксесоари, ще откриеш в магазин Техномаркет.

Магазин Техномаркет

Превърни пазаруването в забавление за цялото семейство. Заповядай в Karlovo Way Park, за да откриеш страхотните предложения за първия учебен ден, и то събрани на едно място. Напът сме ти!